Termeni si conditii

 

Elemente definitorii

 

Termenii si conditiile se vor aplica tuturor vanzarilor de bunuri de catre CONFORT DESIGN TEAM SRLD . prin intemediul magazinului online www.goodbath.ro

 

Documente contractuale

 

Prin plasarea unei comenzi pe site-ul www.goodbath.ro, cumparatorul este de acord cu forma de comunicare, telefonic sau prin e-mail, prin care COMFORT DESIGN TEAM SRL isi deruleaza operatiunile.

 

Comanda va cuprinde precizari clare asupra datelor de livrare si facturare, precum si datele cumparatorului.

 

Daca COMFORT DESIGN TEAM SRL confirma comanda, acest lucru implica o acceptare a termenilor comenzii. Acceptarea comenzii de catre vanzator se considera finalizata atunci cand exista o confirmare verbala sau scrisa din partea acestuia catre cumparator.

 

Declinarea responsabilitatii

 

In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale acestuia, au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, societatea isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

 

Preturile, ofertele, situatia stocului, specificatiile si imaginile pot fi schimbate fara o notificare prealabila.

 

De asemenea, imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului, fara o notificare prealabila de catre producatori.

 

Confidentialitate

 

Datele personale introduse de catre cumparator vor fi folosite numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda sunt necesare pentru a va trimite confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate  etc., si nu vor fi furnizate unei terte parti. Societatea nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.

 

Termene. Penalitati

 

Termenul de livrare al produselor cumparate se incadreaza intre 2 zile si 6 saptamani, din momentul inregistrarii comenzii pe site-ul www.goodbath.ro

 

In cazuri exceptionale, societatea isi asuma dreptul de a mari timpul de livrare.

 

In cazul in care COMFORT DESIGN TEAM SRL primeste informatii eronate legate de facturarea sau livrarea produselor, se va stabili un nou termen de onorare a comenzii, acesta incadrandu-se in termen de 3 zile lucratoare.

 

Facturare. Plati

 

Pretul, modalitatea de plata si modalitatea de livrare sunt specificate in comanda. CONFORT DESIGN TEAM SRLD va emite catre cumparator o factura pentru bunurile livrate, cumparatorul fiind obligat sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii  conform legislatiei in vigoare.

 

Pretul final platit de client este format din pretul produsului (care include TVA de 19%) si eventualele cheltuieli de expeditie.

 

Responsabilitati

 

Livrare: COMFORT DESIGN TEAM SRL se obliga sa expedieze bunurile in sistem de curierat  in momentul confirmarii platii din partea cumparatorului.

 

Transport – Ambalare: CONFORT DESIGN TEAM SRLD se descarca de riscurile si responsabilitatile asociate cu bunurile in momentul predarii acestora catre Cumparatorului.

 

COMFORT DESIGN TEAM SRL va asigura ambalarea corespunzatoare a bunurilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare.

 

Garantii

 

Toate produsele comercializate pe site-ul www.goodbath.ro  beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Produsele sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte.

 

In cazul certificatelor de garantie emise de producatori, produsul reclamat defect in perioada de garantie trebuie prezentat direct la cel mai apropiat centru de service mentionat in certificat.

 

Lipsa certificatului de garantie al produsului trebuie semnalata in maxim 48 ore de la receptia marfii pe adresa contact@goodbath. ro sau telefonic.  Orice sesizare ulterioara nu va fi luata in considerare.

 

Conditii de returnare a bunurilor

 

Bunurile pot fi returnate cu conditia integritatii acestora (lipsa zgarieturi, crapaturi, rupturi sau orice alte defecte fizice), a integritatii si prezentei tuturor ambalajelor, integritatii si prezentei tuturor accesoriilor, dar nu mai tarziu de 10 de zile lucratoare de la data intrarii in posesie a produselor. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului. COMFORT DESIGN TEAM SRL va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. 

 

Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport.

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.G. 130/2000. Acestea se pot returna, in ambalajul original si in aceeasi stare in care au fost receptionate, in termen de 14 zile de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. S.C. COMFORT DESIGN TEAM  SRL  . va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri etc.

Returul nu se aplica produsele executate dupa specificatiile clientului, produsele distinct personalizate, produsele importate conform specificatiilor clientului, precum si articolele speciale comandate furnizorului nu se returneaza.

 

 

In eventualitatea in care produsul achizitionat este nefunctional sau prezinta defecte de fabricatie, acesta va fi inlocuit cu un produs functional, cu conditia notificarii in scris a COMFORT DESIGN TEAM SRL.

 

In eventualitatea in care produsul primit prin firma de curierat nu corespunde cu produsul solicitat, CONFORT DESIGN TEAM SRLD va suporta cheltuiala retrimiterii produsului solicitat de cumparator in termen de 48 de ore de la inregistrarea notificarii  lipsei de conformitate, daca culpa livrarii gresite este a Societatii.

 

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari , in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Clientul poate solicita returnarea contravalorii produsului sau inlocuirea cu unul conform. Daca COMFORT DESIGN TEAM SRL. nu poate inlocui produsul cu unul conform, se va restitui contravaloarea produsului.

 

 COMFORT DESIGN TEAM SRLD. poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produselor uzate, deteriorate, fara ambalaj etc. pentru readucerea lor la starea initiala, care pot avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

 

 Costul transportului produselor de la COMFORT DESIGN TEAM SRL catre client si de la client catre COMFORT DESIGN TEAM SRL. revine in responsabilitatea clientului.

Nu se pot returna produsele comandate facute pe comanda , exemplu- cazi cu hidromasaj , mobiliere de baie ce se executa la comanda , etc.

 

Pentru informatii suplimentare referitoare la procedura de retur te rugam sa ne contactezi la                    0765252137